Huis van de kerstman

Het Huis van de Kerstman zal tijdens de komende editie van Magisch Maastricht op het Vrijthof een prominente plaats innemen.

Dit houten huis is gebaseerd op het wereldberoemde ‘home of santa claus’ in Rovaniemi in Finland. Daar staat de officiële residentie van de Kerstman. Tijdens zijn verblijf in Nederland verblijft de Kerstman in Maastricht waar een origineel Fins huis wordt gebouwd met de kenmerken van zijn residentie in Rovaniemi.

Het Huis van de Kerstman staat op een centrale plek op het Vrijthof en is gezellig en authentiek ingericht. Bezoekers (groot en klein) zijn hier altijd welkom. Men kan hier beleven hoe Santa woont, werkt en slaapt. Natuurlijk kan iedereen op de foto met Kerstman en z'n elfjes zodat men een mooi aandenken heeft aan Magisch Maastricht

Heeft u interesse als partner van het huis van de kerstman deel te nemen? Neem dan contact op met de organisatie, telefoon +31(0)631036622 of +31 (0)652025116 of stuur een e-mail naar: info@wintereventsmaastricht.nl

Schatkamer van de kerstman

“De Schatkamer van de Kerstman” Krijgt dit jaar een nieuwe look en feel. In een sprookjesachtig decor van Anton Pieck loopt u door een Magische Winterwereld.

Meer dan 10.000 verrassende en betaalbare kerstartikelen worden in een sfeervol gedecoreerde shop aangeboden. Denk daarbij aan kerstmannen, notenkrakers,kerstpluche, kerstkeramiek, guirlandes, handgeblazen kerstballen, houtsnijwerk, geschenken, sneeuwpoppen, kerstmokken, kerstsieraden, accessoires, lantaarns,verlichte en muzikale kersthuisjes, soldaten, engelen, …. en nog veel, veel en véél meer. Kortom de mooiste Christmas shop van Nederland!